Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Треньорът на Хамрун: Излязохме да се насладим

0
Треньор на Хамрун
Lap.bg

Треньорът на малтийския Хамрун Спартанс – Бранко Нишевич, коментира победата срещу Левски в Лигата на конференциите.

Това е исторически успех за самия клуб и като представител на местното първенство от непретенциозната футболна дестинация. 

„Не беше много трудно да се подготвим, тъй като нямахме какво да губим. Левски е страхотен, агресивен отбор, но си има и своите слабости. При тази невероятна атмосфера бе фантастично да играем и си казахме, че излизаме, за да се насладим“, сподели Нишевич. 

„Предишният мач беше 0:0 20 секунди преди края, а във вселената трябва да има баланс. Оставям шегата настрана – показахме характер, който бе нужен за победата.“

„Тренирахме много дузпи, тъй като в първия и втория кръг мачовете бяха на кантар. Това пак опира до характера и да бъдеш спокоен. Не сме свикнали да играем при такава атмосфера, така че това е добро постижение за нас“, допълни треньорът на Хамрун. 

Видяно 23 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.