Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Треньорът Желязков намери сили за оправдания след фиаското

0
Волейбол България национали Желязков
Lap.bg

Треньорът на националния отбор на България по волейбол за мъже – Николай Желязков, обясни коментира поражението от Мексико с 2:3.

Това е един от най-слабите ни мачове на Световно първенство в историята. 

„Амбицията на този отбор беше да продължи напред. След първите две загуби беше много трудно да се съберем. Винаги в такива моменти е сложно“, започна Желязков. 

„Опитахме се и направихме всичко, което можахме. Мексико имаше диагонал, който не успяхме да спрем. Те играха добре в защита, докато ние бяхме нервни. Това е въпрос на психология. Неприятна загуба.“

„Допуснахме доста грешки на сервис. В такива ситуации всеки трябва да може да се преодолее. Не мога да кажа, че не сме опитали. Трябва да се научим да даваме всичко от себе си, като манталитет. Отпуснахме се след спечелването на първия гейм“, допълни националният селекционер. 

Видяно 23 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.