Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Този път тъжната новина за Мино Райола е факт

0
Мино Райола
Facebook

Най-известният и влиятелен футболният агент Мино Райола почина. Новината бе съобщена от неговото семейство. Преди два дни се появи информация по всички водещи медии, че агентът е починал, но веднага след това самият той отрече новината. Днес обаче тя е факт.

“С безгранична тъга споделяме за издъхването на най-грижовния и невероятен футболен агент в историята. Мино се бори до края със същата сила, която влагаше на масите за преговори, за да защитава играчите си. Както обикновено, Мино ни накара да се гордеем без да го осъзнава.

Мино докосна много животи чрез работата си и написа нова глава в историята на модерния футбол. Присъствието му ще ни липсва. Мисията на Мино да направи футбола едно по-добро място за играчите ще продължи със същата страст”, се казва в изявлението.

Райола беше агент на някои от най-големите футболни звезди – Златан Ибрахимович, Пол Погба, Ерлинг Холанд, Матайс Де Лихт и Марио Балотели. 

Видяно 19 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.