Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тошко, всички сме с теб, ти пак ще твориш

0
Тодор Неделев
Снимка: lap.bg

Тодор Неделев, знай, че всички футболни хора в България са с теб в този труден момент, през който преминаваш в живота си. Съдбата отреди да е така, но ти си печелил далеч по-важни битки, и е вън от съмнение, че ще се справиш и с тази. Знаем, че много искаше да си на терена в неделя, за да помогнеш на България. Сега обаче твоите съотборници и приятели ще играят и за теб срещу Грузия.

Тошко, футболът не свършва за теб с този мач. Ти си призван да играеш в много по-велики мачове за любимия си Ботев (Пловдив) и за държавния тим. На теб Господ ти е дал дарба да твориш на терена и да носиш щастие на тези, които те гледат. Освен всичко друго, ти си и футболист, който изповядва по убедителен и категоричен начин предназначението на футбола, който е съзададен да носи радост и удоволствие на хората.

Предвид това, остани сега спокоен и уверен в себе си. Остави болката да отмине, което ще се случи съвсем скоро, а след това те чакаме пак на стадиона на Ботев. Зареден със същата енеригя, със същата страст и отдаденост към родния отбор.

Наесен пък като облечеш отново фланелката на трикольорите, ще покажеш както ти, така и другите около теб, че България има играчи и ОТБОР, с които може да побеждава. Ти си Тодор Неделев, ти имаш характер и манталитет на победител, тим имаш безспорни футболни и лидерски качества, ти си изкусен футболен майстор. Всички ние, които ценим красивото и нестандартното на терена, нямаме търпение да се върнеш в игра, Тошко.

Видяно 26 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.