Томас Мюлер: Попаднах на вратар с магнит в ръкавиците

0
Томас Мюлер
Снимка: Twitter

Томас Мюлер е удовлетворен, след като Байерн (Мюнхен) срази Херта с 4:1 като гост в Берлин и си върна преднината на върха от 6 точки пред втория Борусия (Дортмунд). Той обаче съжалява, че успя да вкара само веднъж на фона на няколкото си положения.

„Не им дадохме почти никакви шансове и доминирахме от първата минута. Не знаехме как ще изглежда формацията ни със Серж Гнабри и Кингсли Коман като халф-бекове, но се разбирахме добре на терена“, каза Мюлер.

„Пак попаднах на вратар с магнит в ръкавиците си. Поздравления“, пошегува се опитният германец, който изпусна няколко възможности за шампионите.

Той призна, че все още не е гладал поредицата „Разкодиран“ по телевизия DAZN, която анализира представянето му и уникалния му стил на игра, но ще го направи, за да е сигурен, че не го представят неправилно. „Забелязах, че има такова предаване. Трябва да го гледам, за да се уверя, че не говорят глупости за мен“, заяви отново на шега Томас Мюлер.


 

Видяно 40 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.