Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Толята Нанков и Тошко Янчев продължават с треньорството

0
Тодор Янчев

Анатоли Нанков прекара 15 години в щаба на Стойчо Младенов, а немалка част от тях бяха споделени с друга силна „червена“ фигура – Тодор Янчев. Заедно те ръководиха ЦСКА, Ал Алхи (Саудитска Арабия), ЕНППИ, Ал Итихад (Египет), Атирау и Кайсар. 

Сега обаче Екзекутура на Ливърпул пое началнически пост в ЦСКА 1948 и другите двама негови колеги ще продължат по пътя си самостоятелно. 

Толята обяви в интервю, че както той, така и Тошко Янчев ще останат в треньорския занаят и в момента си търсят отбори. 

„Да, аз продължавам с треньорството. Смятам, че имам още какво да дам в тази професия. Въпросът вече е да дойде правилното предложение“, призна Нанков. 

„Кариерата ми извън терена започна именно като старши треньор. Три години водих тимове в Б група. После така се развиха нещата, че 15 години съм помощник на Стойчо Младенов. Но аз не мога да бъда помощник на когото и да е. Така че ще се опитам вече да съм старши треньор и очаквам такива предложения.“

„В чужбина все по-трудно се котират българските треньори. Ще видим. Всеки би искал да работи в чужбина. Моето желание е да работя, а дали в България, или навън, времето ще покаже“, допълни специалистът. 

Видяно 16 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.