Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тодор Янчев вече е готов да поеме сериозен отбор

0
Тодор Янчев

Миналата седмица Стойчо Младенов се отказа от треньорската дейност. Последните години той водеше отборите си в екип с помощниците му Анатоли Нанков и Тодор Янчев. И докато очакванията са Тяната да си намери скоро отбор у нас, то сякаш мнозина забравят да включат в сметките Тошко.

Не е нормално във всички футболни сили да се налагат млади специалисти, а само при нас едни и същи имена се въртят години наред. Треньорите ни много трудно се интегрират след края на кариерите си като футболисти. Връстници на Янчев вече взеха дузина трофеи във водещите първенства.

Като играч Тошко се превърна в любимец на „червена“ България. Винаги оставяше сърцето си на терена. Все по-рядко виждаме подобни силни характери като него в нашите отбори. Несъмнено и като треньор ще умее да мотивира възпитаниците си.

Годините с Младенов и Нанков със сигурност са безценен стаж за него. Сега му е време сам да поеме по своя път. Янчев е на 46 и вече дори не е „зелен“ в треньорството. Трикратният шампион на България се намира в отлична възраст за този занаят.

Неговият съотборник от силния отбор на ЦСКА през първото десетилетие на века Христо Янев вече спечели една Купа на България като старши треньор. Цяло чудо е, че собствениците на отборите от Първа лига не търсят такива наши специалисти, а разчитат единствено на познатите до болка ветерани. 

Видяно 34 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.