Тодор Неделев се завръща в игра през февруари

0
тодор неделев
botevplovdiv.bg

Халфът на Ботев Пловдив и на националния отбор на България Тодор Неделев заяви пред btv, че ще се завърне в игра през февруари 2023-та. Неделев заяви, че вече тренира абсолютно наравно със съотборниците си, включително и с топка.

29-годишният атакуващ полузащитник пострада при катастрофа в Тбилиси през лятото между двата автобуса на националния ни отбор по футбол. Наложи се сложна мозъчна операция заради парче стъкло, забито в главата на пловдивчанина.

„Чувствам се много добре. Очакванията са да започна да играя от пролетния полусезон, който започва февруари. Първите седмици правех половината тренировка с отбора, но сега вече тренирам наравно с тях. Свикнах и с каската, тя е лека и удобна. Нося я единствено на тренировка и нямам никакво притеснение да удрям с глава. В началото съотборниците ми повече ме пазеха, но започват все повече да се отпускат, за да мога да привиквам“.

Видяно 12 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.