Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тити Папазов: Рано или късно ще се сдобрим с Мъри

0
Тити Папазов
Снимка: lap.bg

Константин Папазов сподели мнението си за загубата от Лудогорец в мача за Суперкупата, както и за раздора между него и Станимир Стоилов.

Мъри настоя Тити да си подаде оставка като член на Надзорния съвет на „сините“ миналия понеделник.

„Има много положителни неща след Суперкупата. Има едно 60-минутно категорично доминиране на Левски. Дистанцията максимално е скъсена. Липсва нещо малко. Не е хубаво да се оправдаваме в бюджети. В тази година Левски категорично надигра Лудогорец в мачовете за Купата. Суперкупата е ценна на база на липсата на купи дълго време. Голямата награда щеше да е за тези хора, които спасиха Левски“, призна Папазов. 

„Смятам, че нашите отношения с Мъри не са заради плащането. Рано или късно се надявам да оправим отношенията си. Той е много по-обичан от мен. Той е този, който върна надеждата на хората. Прекалено много се преекспонира тази тема“, заяви още той.

Видяно 21 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.