Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тити Папазов изпълни обещанието си и преведе над сто бона на Левски

0
Тити Папазов
Снимка: lap.bg

Членът на Надзорния съвет на Левски в оставка Константин Папазов изпълни обещанието си, че до днес ще преведе сумата, която бе обещал на клуба за неустойката към фирмата за спорлтна екипировка „Макрон“. Тити Папазов показа платежно нареждане за 125 000 лева, които днес е превел към „сините“.

Именно тази сума породи напрежение между треньора на баскетболния Левски и Станимир Стоилов по време на срещата между ръководството на клуба и феновете, която се проведе на 23 август.

„От днес мога да кажа „не съм лъжец“. Безкористно съм се борил за спасението на Левски. Милиони са помагали. Това, което съм аз, като име и присъствие в обществото, го дължа на Левски. Никой нямаше да ме знае, ако не беше Левски. Каквото правя, го правя от любов и два пъти повече от благодарност към Левски. Обидно ми е да ме обвиняват в невиждани смъртни грехове. Ще бъда луд, ще бъда ревльо, ако някой ме излекува от тази емоция. Може би тази емоция ме накара да съм единственият, който се обади на Васил Божков. Искам днес да успеем. Днес трябва да е денят на голямото обединение за всички в Левски. Абсолютно всички, които обичат Левски, трябва да покажат на цяла България, че не можем да сме един срещу друг“, заяви Папазов.

Видяно 21 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.