Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Папазов хвърли оставка на срещата в Левски

0

Константин Папазов си е подал оставката на голямата среща за спасението на Левски между ръководство, спонсори, треньори и привърженици. Всички са свалили картите на масата, като разговорите продължили над 4 часа в елитен хотел в София.

Очаква се повече подробности около сбирката днес на откриването на обновения фен на стадион „Георги Аспарухов“. Иначе Тити е член на Надзорния съвет, а не е ясно дали оставката му ще бъде приета. 

Основна тема на разговор е била дългът към НАП, който възлиза на почти 10 милиона лева и текат сериозни забавяния. Структурата пък има ново ръководство и тепърва ще се търси диалог с него от страна на Наско Сираков. 

Отделно клубът има задължения към компании, контролирани от бившия собственик Васил Божков. Тиражира се информация, че става въпрос за още 14 милиона лева. Сума, която самият той декларира устно, че няма да си иска обратно. Очаква се да бъдат продадени футболисти.

Видяно 26 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.