Тенеси не остави шансове на Грийн Бей

0
нфл

Отборът на Тенеси Тайтънс постигна ажна победа при гостуването си на Грийн Бей Пакърс в първи двубой от програмата на 11-ти кръг в Националната футболна лига на САЩ.

Куотърбекът на „титаните“ Райън Танахил подаде за 333 ярда (22/27) и за два тъчдауна, но един негов пас попадна в ръцете на противник. Рънингбекът Дерк Хенри изтича 87 ярда от 28 опита и отбеляза един тъчдаун. Хенри улови пасове за 45 ярда, а уайд-рисийвърът Трейлън Бъркс бе неразгадаема загадка за защитата на домакините – 111 ярда след 7 уловени топки.

Легендарният подавач на домакините Аарън Роджърс подаде за 227 ярда (24/39) и за два тъчдауна. Проблемът на „сирената“ бе играта по земя, защото Пакърс навъртяха едва 56 ярда за целия мач. Силен мач за Грийн Бей направи уайд-рисийвърът Крисчън Уотсън – 48 ярда и 2 тъчдауна.

Тенеси остава лидер в своята дивизия AFC юг с 7 победи и 3 поражения, докато Грийн Бей се отдалечава от плейофите и вече е втори в NFC север с 4 победи и 7 загуби.

Видяно 14 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.