Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тежка ситуация в Локомотив (Пловдив)

0
Александър Томаш
Официален сайт на Локомотив

Тежка ситуация завариха новите собственици на Локомотив (Пловдив). Те ще трябва да изплащат дългове, които са останали досегашния шеф Христо Крушарски. 

Един от най-сериозните проблеми е забавените заплати на играчите. Те не са получавали своите възнаграждения от януари месец насам.

Новият треньор Александър Томаш е бил информиран за това и е провел разговор с ръководството и рекламодателите. Той е настоял възможно най-бързо да бъдат изплатени месечните възнаграждения за февруари и март. 

Едно от нещата, на които най-много държи Томаш е именно да няма забавени възнаграждения към футболистите, които ръководи.

Забавянето на заплати с по два-три месеца в един период бе станало нещо нормално при управлението на Крушарски, а целта да Томаш е да сложи край на това. 

По-съществените промени ще бъдат въведени от лятото, тъй като в момента специалистът е насочен към спортно-техническите детайли около отбора. 

Всички усилия ще бъдат насочени към битката в шампионата и спечелването на седмото място и участие на бараж за Лигата на конференциите.

Видяно 42 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.