Те са там на „Армията“ и това е най-хубавото за ЦСКА

0
ЦСКА фенове деца
Lap.bg

Наскоро ръководството на ЦСКА обяви, че се е поучило от грешките си и се вслуша в два съвета на феновете за подобряване на цялостното преживяване от мачовете. От новия сезон са въведени „Армейски следобед“ и детски сектор. Още след първия кръг от efbet Лига (3:0 с Арда) може да се каже, че това са най-хубавите две неща в Борисовата градин от много време насам.

На мача дойдоха много семейства с децата си и прекараха страхотна събота. В хода на деня малчуганите участваха в конкурс за най-добра рисунка на тема „Аз обичам ЦСКА“, показаха уменията си на малки вратички, стреляха в игра с награди и се снимаха с двама от любимците си – Георги Йомов и Мено Кох.

По време на самия мач пък в детския сектор купонът течеше с пълна сила и се завързаха нови приятелства по време на игрите. Подобни инициативи се правят на Запад и е хубаво, че у нас се взима положителния пример. В социалните мрежи през целия ден имаше „сторита“ и публикации от тематичните игри, което също заслужава похвала. Цялостното отразяване е на много високо ниво и личи, че в 31-кратния шампион работят професионалисти в тази област.


Това е смисълът на футбола – да събира хората, да има къде да заведеш детето си и да му разкажеш как твоя баща някога те е водил там.

Бяхме позабравили за „армейските“ следобеди, но след бурята винаги отново изгрява дъга и всичко си идва на мястото. Турбуленциите са нормални за всеки гранд. Няма клуб в света, който да върви единствено във възходяща линия.

Дано инициативите с феновете и най-вече с децата продължат занапред. Дай боже след Нова година започне реконструкцията на стадион „Българска армия“ и скоро всички да се радват на едно модерно европейско съоражение. Първата крачка към помиряване между собственици и фенове е направена, очаква се реакция от Сектор „Г“.

Видяно 16 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.