Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тартор на ЦСКА: Ако се разприказваме, ще има арести

0
ЦСКА фенове Сектор Г офанзива ултраси
Facebook

Един от лидерите на „Енимълс“ и Сектор Г – Росен Петров-Животното, направи любопитно изказване в социалните мрежи. Той коментира публикуваната информация от Nostrabet за ЦСКА още в петък, която в неделния ден се завъртя повече в интернет пространството.

Представяме ви неговите коментари с редакторска намеса:

“Ха-ха не прекрачвали границата, по-добре изтрий тази тъпотия, че разприказваме ли се, ръководството и в частност Гриша Ганчев не само ще си тръгне, а и ще поеме към арестите“, Петров написа по повод печеленето на титли в ЦСКА на всяка цена и това, че „червените“ не участват в уреждане на първенството.

“Сигурен ли си, че никоя купа не е купена от тези, които сега се обясняват, че не било на всяка цена. Май им е къса паметта и са забравили някои подробности от мача с Монтана (б.р. 1:0 на финала през 2016 година). Един ден може да се наложи да им ги припомним някъде на друго място“, Животното отговори на фен.

“Тези лицемери, които са купували и уреждали мачове години наред, даже и срещу ЦСКА – да ми пишат такива пасквили“, написа още Росен Петров.

Видяно 17 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.