Тампа Бей продължава безпогрешното си представяне у дома

0
нфл
facebook.com/tampabaybuccaneers

Отборът на Тампа Бей Бъканиърс записа протоколна победа над един от най-слабите отбори в Националната футболна лига на САЩ. Предвождани от Том Брейди, „пиратите“ победиха гостуващия тим на Ню Йорк Джайънтс с 30:10. „Бъкс“ имат 7 победи и 3 загуби и се намират на първо място в южната дивизия на NFC, докато „гигантите“ са с отрицателен актив от едва три успеха и седем поражения и са последни в източната дивизия на NFC.

Вездесъщият Том Брейди отново бе под пара и подаде за 307 ярда (30/46) и два тъчдауна, но и един негов пас бе пресечен от защитник на Ню Йорк. Ветеранът добави и още 10 ярда по земя от единствения си опит. Най-честата мишена на Брейди бе уайд-рисийвърът Майк Еванс, който отбеляза един тъчдаун и хвана пасове за 73 ярда.

Куотърбекът на гостите Даниел Джоунс направи далеч по-слаб мач от реномирания си колега. Младокът подаде за едва 167 ярда (23/38) и за един тъчдаун, но на два пъти негов пасове попаднаха в грешните ръце. Джоунс бе повален от защитата на домакините на два пъти. Играта по земя изобщо не спореше за Джайънтс, като те пробягаха едва 66 ярда за целия мач.

Това бе пети домакнски успех за Бъканиърс, които имат нужда от още една победа, за да си гарантират място в плейофите. Ню Йорк пък си остава с един успех и четири поражения в гостуванията си и този сезон също няма да има плейофи за тях.

Видяно 11 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.