Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Тампа Бей съкрати пасива си във финалната серия на НХЛ

0
тампа бей лайтнинг нхл

Отборът на Тампа Бей Лайтнинг спечели първия си домакински мач от тазгодишните финали в Националната хокейна лига на САЩ и Канада, намалявайки изоставането си спрямо Колорадо Аваланч на 2:1. Тампа спечели домакинството си с убедителното 6:2, показвайки нагледно защо „светкавиците“ са шампион в последните две години.

Попаденията за Лайтнинг бяха дело на Стивън Стамкос, Онджей Палат, Пат Маруун, Антони Сирели, Ник Пол и Кори Пери, като първите трима се отчетоха и с една асистенция. Вратарят Андрей Василевски се отчете с 37 спасявания в осмата поредна домакинска победа за Тампа Бей.

Загубата за Колорадо бе първа като гост в тези плейофи, а двата гола за гостите бяха дело на Габриел Ландеског. Мач №4 от финалната серия отново ще се проведе в Тампа Бей в ранните часове на четвъртък (българско време).


Видяно 16 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.