Световна звезда замесена в побоя над футболистката от ПСЖ

0

Нов основен заподзрян се появи в сагата с пребитата футболистка на ПСЖ Хейра Хамрауи. Първоначално се смяташе, че побоят е поръчан от нейната съотборничка Амината Диало, но сега вече основният заподозрян е жената на бившия френски национал Ерик Абидал.

На 4 ноември Диало и Хамрауи се пробират към домовете си с колата на първата, когато са атакувани от маскирани мъже. Те удрят с метални бухалки Хейра по ръцете и краката, но в същото време почти не докосват Диало. Затова и първоначалната версия на разследването беше именно поръчка от съотборничката й. Самата потърпевша обаче заяви, че не вярва по никакъв начин на тази версия, тъй като двете са много близки. 

Продължилото разследване оневини Диало и извади нов заподозрян – жената на Ерик Абидал. Бившият национал и Хамрауи се познават от времето си в Барселона, а иненадващо се е оказало, че нейният телефон е на негово име. Разследващите подозират за любовна връзка между двамата, която може да е била разкрита от Хайет – жената на бившия френски национал. 

Абидал и половинката му веднага израиха готовност да съдействат, за да се стигне до извършителя. 

Адвокатът на Абидал обяви, че бившият футболист няма представа защо името му се свързва с този случай. 

От разпечатките на телефона на Хамрауи обаче се вижда, че на сутринта след побоя футболистката на ПСЖ се е обадила именно на Абидал.

Видяно 7 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.