Светослав Вуцов: Изгониха ме от Левски

0
Светослав Вуцов
Снимка: lap.bg

Вратарят на Славия Светослав Вуцов разкри, че преди години е бил прогонен от Левски и по този начин не е получил шанс да се наложи в отбора, за който са играли баща му, дядо му и чичо му.

„Когато бях юноша на Левски, в продължение на две години и половина, бях обявен от тогавашния главен методист в клуба Нестор Юруков за неталантлив и неперспективен вратар. Един вид, бях изгонен от Левски“, каза Вуцов.

„След това отидох в Царско село и попаднах на добри треньори. Вратарите тренирахме под ръководството на Миро Митев и той ме научи на труд. Той изгради в самото начало всичко това, което съм“, допълни Светослав.

„Чуствам се обиден на Левски, защото не ми бе даден шанс. На мен не се гледаше на момче, което може да стигне дотук, където съм днес. Надявам се да стигна много по-нагоре. Както се казва, всяко зло за добро“, заяви още Вуцов.

„Не тая омраза към Левски, не тая нищо. Не зная дали отпратените сме много или малко. Може би това отказа доста големи таланти, но това е решение на ръководните фактори. Те си решават и те си носят отговорност за решенията“, допълни Светослав Вуцов.

Видяно 88 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.