Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Супер защитата на Далас прегази Джайънтс в Ню Йорк

0
нфл

Отборът на Далас Каубойс победи като гост Ню Йорк Джайънтс с 16:23 в последен мач от третата седмица в Националната футболна лига по американски футбол. Основната заслуга за победата на гостите бе силното им представяне в защита.

Куотърбекът на домакините Даниел Джоунс подаде за 196 ярда (20/37), но нито едно негово подаване не доведе до тъчдаун. Той добави и 79 ярда по земя, а в самия край надвубоя негов пас бе пресечен от защитника на Далас Тревон Дигс. Джоунс бе повален на земята цели 5 пъти, докато нговият колега от Далас не бе съборен нито един път.

Купър Ръш, който замества контузения титулярен куотърбек Дак Прескът, подаде за 215 ярда (21/31) и за един тъчдаун, като нито един негов пас не попадна в грешните ръце. Играта по земя за гостите също бе на изключително ниво – двамата рънинг бека на Каубойс Тони Полард и Езикиел Елиът пробягаха 105 и 73 ярда с топката в ръка, като Елиът отбеляза и тъчдаун. СиДий Ламб пък направи отиграването на вечерта, улавяйки много труден пас на Ръш за тъчдаун.

Така Далас вече е с актив от 2 победи и 1 загуба,докато „Гигантите“ имат две поражения и един успех на сметката си. В следващия кръг Далас приема Вашингтон, а Ню Йорк е домакин на Чикаго.

Видяно 9 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.