BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Съдът отмени решенията от Конгреса на Боби Михайлов!

0
борислав михайлов
Снимка: lap.bg

Софийският градски съд уважил напълно исковата молба на ФК Балкан (Варвара), входирана на 5 ноември 2021 година за отмяна на всички решения от извънредния конгрес на БФС, провел се на 12 октомври същата година.

Припомняме, че той беше свикан след подписка от екипа на Димитър Бербатов, а по време на него се стигна до редица нарушения от статуквото, чрез които успя да натамани гласовете, така че да спечели с малко пред съперника.

От Балкан сезираха съда не само за нарушенията на устава и закона, а и заради възпрепятстването на техния делегат Георги Градев да бъде допуснат до Конгреса. Българският футболен съюз трябва да плати и съдебните разноски на клуба.

Сега Балкан (Варвара) може да подаде своевременно молба за възстановяване на членството си в БФС. По-важното е, че Борислав Михайлов и кликата му са дискредитирани и предстои да стане ясно кога ще има нов Конгрес и дали ще се признае този от март месец, на който не се явиха.

Видяно 26 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.