Стърлинг: Важното е, че топката е в мрежата

0
Рахим Стърлинг
Снимка: Twitter

Едни от героите за Англия при успеха с 2:1 – Рахим Стърлинг, направи коментар за мача. Както е известно, той изработи дузпата, от която падна победния гол на „Трите лъва“.

„Това бе отлично представяне за нас. Показахме дух, след като ни поведоха и като цяло направихме стъпка в правилната посока. Знаем какво означава футбола в тази страна, но стъпка по стъпка. Енергията, атмосферата, всичко беше страхотно. Сега пред нас е Италия. Ще отпразнуваме този успех и започваме подготовка за финала“, каза Стърлинг.

Нападателят смята, че дузпата за Англия е безспорна, тъй като бил спънат.

„Навлязох в наказателното поле и той сложи десния си крак. Всичко, което има значение е, че в крайна сметка топката се озова в мрежата“, допълни Стърлинг.

Както е известно, вратарят на Дания изби удара от бялата точка на Кейн, но той направи голова добавка за крайното 2:1. Хари Кейн е втори при голмайсторите на първенството с 4 гола, а Рахим Стърлинг има 3. Освен това Кейн изравни рекорда на Гари Линекер по голове за Англия на големи първенства. Двамата имат по 10 попадения.

 

Видяно 24 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.