Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Страхотна новина за всички фенове на Барселона

0
Барселона
Снимка: Twitter

Испанската футболна лига официално увеличи лимита на разходите на Барселона от настоящия сезон. Това стана факт след продажбата част от телевизионните права на каталунците за 25 години напред. „Блаугранас“ се разделиха и с други активи през лятото, за да закърпят бюджета си.

Барселона вече може да похарчи 656 милиона евро за покупки и заплати на играчи и служители този сезон. От Ла Лига официализираха огромния скок, който отново нарежда клуба на второ място след Реал (Мадрид) с 683 милиона евро. Атлетико е трети с 341 милиона евро.

През лятото Барса извади около 160 милиона евро за Роберт Левандовски, Рафиня и Жюл Кунде. Една трета от разходите отидоха по огромния дълг от около 1 милиард евро. Той беше натрупан от престъпното предишно ръкводство на световния гранд. Сериозно влияние оказа и финансовата криза заради COVID-19.

Видяно 8 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.