BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стягат „Армията“ за началото на идния сезон

0
българска армия цска
Снимка: lap.bg

Редица козметични ремонти ще бъдат направени на ст. „Българска армия“ в следващите седмици, съобщават колегите от „Тема Спорт“. Ръководството на ЦСКА бе жестоко разкритикувана за състоянието на стадиона, който прилича на всичко друго, но не и на адекватен стадион дори за родните занижени стандарти.

От години „Армията“ е в покъртително състояние – стари, изпотрошени и мръсни седалки, цели сектори за правостощи, обрасли в бурени и храсти. Пистата на съоръжението също е в отвратително състояние, а липсата на тоалетни и мивки е добре известен факт от десетилетия.

В края на сезона в една от големите фенгрупи на отбора във Facebook се появи снимка, на която ясно се вижда как на тревното покрите на стадиона са изникнали десетки гъби. Ръководните фактори на „Армейците“ ще предприемат освежаване на стадиона, като най-вероятно и тревната настилка ще бъде заменена за началото на сезон 2022-2023, който започва на 8-ми юли.

Видяно 33 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.