Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стойчо си тръгна, хитрите му номера останаха в ЦСКА

0
ЦСКА тренировка на Панчарево
CSKA.bg

Стойчо Младенов от доста време не е треньор на ЦСКА, но явно номерата, с които успяваше да влияе на съдии и съперници са останали в манталитета на „червените“. Само минути, след като бе обявено, че съдия на финала за Купата на България с Левски е Никола Попов, от „Българска армия“ излязоха с декларация, че реферът бил приятел със Станимир Стоилов.

Има доста логика и замисъл в действията на ЦСКА. С една декларация – няколко заека, както се казва. На първо време се оказва натиск на съдията и помощниците му. След това идва вече измисленото оправдание при загуба на финала: „Съдията е виновен!“. А не на последно място по време на целия двубой ще се гледа дори всеки един тъч и ако случайно е сбъркан ще се реагира все едно току що някой престъпно е отнел купата от Шампионската лига на ЦСКА. Дежурните реплики ще бъдат ясни. Ако пък ЦСКА спечели – тогава ще има допълнително надъхване с „дори и с техен съдия победихме“.

За жалост на тези номерца отдавна им отмина времето. И ако някой може да влияе на реферите у нас, то този човек определено не е на „Георги Аспарухов“. Далеч по-влиятелен човек има на кормилото на ЦСКА сравнено с този на Левски.

Време е в ЦСКА да изкоренят някои свои методи на работа и да разберат, че мантрата „винаги друг е виновен“ отдавна е присъща за слабите. И както се казва във всеки спорт, в който се съревновават джентълмени – нека по-добрият на финала победи. По-добрият в декларациите отдавна е известен. 

Видяно 40 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.