Стойчо Младенов: Готови сме за битка

0
Стойчо Младенов
снимка: Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди утрешния мач на неговия отбор срещу Зоря (Луганск) от Лигата на конференциите. “Червените” загубиха в София от украинците и са с 1 точка в актива си, а шансовете за продължаване напред са минимални.

„Ще се опитаме да покажем това, което показахме през първото полувреме в София. Нямам притеснения, играчите са възстановени на 100% и сме готови за битка”, започна Младенов.

“Не е в стила ми и не е моя работа да коментирам съдиите, но ми се иска всичко да бъде коректно и никой от двата отбора да не бъде ощетен. Надявам се съдийството да бъде в полза на футбола”, продължи “червеният” наставник. 

„Трябва да бъдем ефективни и рационални в двете фази. В момента няма натиск върху отбора за задължителна победа, защото нямаме големи шансове да продължим напред. В нашето ДНК обаче е заложено победа на всяка цена и утре това ще търсим”, каза още Младенов. 

„В определени моменти късметът не е на наша страна, но всичко се решава от класата на играчите”, завърши треньорът на ЦСКА. 


Видяно 11 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.