Столичното Локо започна с трима нови

0
Иван Колев
Снимка: lap.bg

Софийският Локомотив започна зимна подготовка с три нови попълнения – халфът Симеон Славчев от Левски, нападателят Димитър Митков от Лудогорец и защитникът Иван-Йоанис Атанатос от Славия. Все още в сферата на слуховете е евентуалното привличане на бившия играч на Царско село, бразилеца Уесли Ната, както и на Иван Коконов от Арда. 

Пропадна обаче трансферът на Дамян Дамянов. Вратарят няма да бъде привлечен, тъй като това би било четвъртото му преотстъпване през състезателната година, което не е разрешено от правилника. Напуснаха Христо Иванов и Християн Чипев.

Първата контрола на Локо е на 15 януари срещу Надежда (Доброславци), а пет дни по-късно започва лагерът в Турция, където са предвидени четири контроли. Преди подновяването на първенството столичните железничари ще изиграят проверка на наша земя с ЦСКА 1948.

Видяно 10 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.