Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Стойне Манолов: Приключих с Любо Пенев

0
Любослав Пенев
Източник: LAP.bg

Собственикът на Царско село Стойне Манолов коментира горещите теми около клуба и дали ще продължи неговото съществуване в Първа лига. Напоследък се заговори, че босът смята да спре финансирането, а това допълнително бе засилено от множеството напуснали футболисти.

„На всеки би му писнало да инвестира много свои пари, а в замяна да не получава нищо. Но реших да продължим. На 11 януари ще обявим новия треньор, но няма вариант за завръщане на Любо Пенев. С него приключих отношения“, каза Манолов.

Можеше да спра много от играчите или да поискам трансферна сума за тях, но реших да не им преча. По-лесно ще си намерят отбори, когато са свободни агенти, а и все пак тези момчета имат семейства и трябва да мислят за бъдещето си. Сега има вариант някои от тях да се върнат при нас.

Обмисляме варианти за селекцията, може да вземем под наем играчи от водещите отбори у нас“, каза още собственикът на Царско село.

„Имаме да получаваме пари от трансфери в бъдеще, защото така са оформени договорите, но не това е причината да продължи Царско село.

Харесва ми да гледам как растат децата и да знам, че им помагаме и им даваме възможност и условия да следват мечтите си. Но за съжаление в България не се работи коректно. Непрекъснато ни крадат деца и остава горчивина“, завърши Манолов.


Видяно 8 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.