Стойчо: Загубата от Рома няма да ме заблуди

0
ЦСКА
Снимка: Twitter

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не направи драма след загубата с 1:5 от Рома в Рим. Стойчо каза след завръщането на армейците в София, че вярва в своите момчета и е убеден, че имат добър отбор.

„Мен тази загуба няма да ме заблуди. Знам, че имаме стойностен тим с добри футболисти. Представихме се добре като игра. Като игра съм доволен, но имаше грешки при първите им три гола, които не трябваше да се допускат. Това обаче е процес на доизграждане на един отбор и стил, който искам да показваме. Тактическата дисциплина беше на висота“, каза Стойчо Младенов.

„При 1:3 имахме възможност да се надиграваме с противника и да търсим възможност да обърнем резултата, но този червен картон приключи всичко. Като показатели почти се изравняваме с отбора на Рома, но класата в такива моменти е решаваща. При тях класата е в изобилие. Надявам се, когато се върнат контузените, потенциалът, класата и силата на ЦСКА да е на много по-добро ниво“, допълни Младенов.

„Резултатът боли, много боли, не го заслужавахме. Това и Моуриньо го определи в изявлението си след мача, но вече мислим за следващия двубой“, завърши Стойчо Младенов.

Видяно 6 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.