Стойчо: Предпочитам точки пред добра игра в Европа

0
Стойчо Младенов
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че предпочита точките пред добрата игра в последните два мача на отбора в Лигата на конференциите. Днес „червените“ заминаха за Норвегия, където утре гостуват на Бодьо/Глимт в предпоследния си двубой в групата.

Мач като всички останали, в който нагласата е да спечелим точки. Във всеки един мач ЦСКА играе за това. Единствено, знаете, че Бисмарк Чарлс се разболя. По-малко хора отиваме, но това не е от толкова голямо значение. Тези, които са здрави, ще участват. Всичко, което сме си говорили с играчите, остава в съблекалнята, каза Младенов.

Ние играем мач за мач и се стремим във всеки мач да печелим максимума. В Лигата на конференциите играем много силно във всички срещи. Резултатите са лоши, но играта е много добра. Резултатите не отговарят на играта ни до този момент. Предпочитам в последните два мача да не играем толкова добре, но да спечелим точки, допълни Младенов.

В първенството има голямо изравняване на възможностите на всички отбори. Всеки може да загуби точки, ако се играе честно. Ще се губят точки и това е напълно нормално, каза още Стойчо Младенов.

За утрешния двубой в ЦСКА се надяват атакуващото трио в лицето на Георги Йомов, Жорди Кайседо и Греъм Кери да има ден.

Видяно 5 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.