Стойчо: Имаше две дузпи за нас

0
Стойчо Младенов
Снимка: lap.bg

ЦСКА стъпи накриво в Европа и шансовете му да излезе от групата си в турнира на Лигата на конференциите след домакинската загуба от Зоря (Луганск) намаляха. Нашите имат претенции към съдията, който в няколко случая можеше да посочи бялата точка в тяхна полза.

Положенията бяха спорни, но според естетите ЦСКА е трябвало да получи дузпа. Нападателят Калоян Кръстев също призна, че се ощетени, тъй като реферът е има основания да отсъди 11-метров наказатален удар в тяхна полза.

Наставникът на „червените“ Стойчо Младенов пък е на мнение, че неотсъдените дузпи за тях са две. „Видяхте съдийските отсъждания, които оспорвахме. Особено играта с ръка на защитника им, който бе последен. Имаше още две стопроцентови ситуации за дузпа за нас. Не знам защо не ги отсъдиха“, каза Младенов.

„Изиграхме силно първо полувреме, в което ни липсваше финалното докосване. 100 процента ефективност на противника – един удар и един гол. Нямам обяснение защо им дадохме инициативата през второто полувреме, ще анализираме. Ние сме ЦСКА и се борим докрай, макар че шансовете ни намаляха. Борим се на много фронтове“, каза още Стойчо Младенов.

Видяно 24 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.