Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Стойчо: ЦСКА няма класа в атака

1
Стойчо Младенов
Снимка: lap.bg

Стойчо Младенов изрази задоволство от играта на ЦСКА до почивката при 1:1 срещу Пирин в Благоевград, но призна, че като цяло им липсва класа в атака.

„Изключително силно първо полувреме направихме, играхме добре, а през второто вкарахме гол, но не успяхме да го съхраним. Миг загуба на концентрация, неправилно разположение, малшанс днес. След 92-рата минута трудно може да се промени нещо. В последните 7-8 минути се прибрахме много близо до наказателното поле. Липса на концентрация в такъв момент, беше след това невъзможно да се отвърне с някакъв щурм или натиск“, каза Младенов.

„Какво не ни достига в атакуващата фаза ли? Класата, за която говоря. Последното докосване, там бъркаме, там е класата, която трябва да покажем. Лош избор на решения, точно тук трябва да прибавим класа. Имаме играчи, кото имат нужната класа, но трябва време. Имаме мач по-малко от Лудогорец и директен двубой, може да обърнем нещата в наша полза. Отборът има развитие, положително развитие. За това лъкатушене обаче трябва да обърнем внимание в подготовката, трябва да работим и да покрием критериите, които аз имам“, допълни Младенов.

„Много благодаря на феновете, но казах на Иван, че не е необходимо те да плащат глобата ми, аз мога сам да си я платя. Винаги ще бъдем заедно, ръка за ръка, до последната битка във войната, която сме поели“, завърши Стойчо Младенов.

ЦСКА поведе с гол на Карло Мухар, но в последните секунди Станислав Манолев изравни. „Червените“ вече изостават на 9 точки от Лудогорец.


Видяно 16 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Как бе Беройчо бе, как да няма класа? Кайседуту колко пари струва? Бензема ли искаш?