Стойчо: ЦСКА иска да наруши хегемонията на Лудогорец

0
Стойчо Младенов
Снимка: lap.bg

Стойчо Младенов обяви голямата цел на ЦСКА, преди тимът да излети за Латвия, където утре гостува на Лиепая в мач-реванш от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите.

„Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец. Феновете трябва да бъдат зарадвани. Що се отнася до Лиепая, зная силните и слабите страни на този тим. Ще се опитаме да мотивираме играчите и да имаме ясна идея. Всичко възможно трябва да се направи, за да се класираме напред“, каза Стойчо.

„ЦСКА съм го гледам само в два мача, надявам се бързо да се опознаем. Когато има неправда, няма да мълчим. Надявам се да бъдем на високо ниво. Ръководството прави промени, когато нещата не вървят. Надявам се промените да бъдат за добро“, допълни Младенов.

„Време е да правим отбор. Гриша Ганчев се справи успешно с финансирането на клуба. Няма задължения. Навсякъде съм успявал да постигна картбланш, имам подкрепа и тук, в това отношение съм спокоен“, заяви още треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов, цитиран от колегите от Sportal.bg.

 

Видяно 17 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.