Стоилов: Само срещу Лудогорец не доминирахме, пътят е да се развиваме

0
Станимир Стоилов
LAP.bg

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира нулевото равенство срещу Лудогорец в отложен мач от 6-ия кръг на efbet Лига.Специалистът заяви, че тимът му е играл с желание и амбиция, които подобават на „сините“. Мъри отчете факта, че е имал възможност да извърши смени.

“Като стил и желание играхме с амбиция, както подобава на Левски. Стана здрав мач. Трябва да продължим в този стил. За съжаление прекрасен двубой като битка и стил, но нямаше победител. Индивидуални оценки не желая да правя. Нямам големи забележки. Трябва да бъдем по-уверени в последния удар. Имахме ситуации, но и Лудогорец имаха“.

„Няма отбор, срещу който да не сме стояли равностойно или по-добре. Освен срещу Лудогорец с всички други сме били доминиращи. Днес бяхме равностойни. Нормално е да има лека тежест в някои играчи. Друго е когато можеш да направиш смени и влязат Илиян Стефанов и Ивелин“.

„Ще работим, нямаме друг път освен да се развиваме като отбор. Илиян е след 21 дни травма, тренирал е от 5-6 дни. Ще решаваме за другия мач кой и как, защото следващия мач е за Купата и там задължително трябва да има победител”, коментира Стоилов.
Видяно 30 пъти

Автор

Иван Алексов

Иван Алексов

Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.