BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стоилов поиска да падне забраната за мачове без публика

0
Левски
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов поиска от здравните власти да отменят забраната за мачове без публика. Мъри даде пример със заведенията, които са отворени, въпреки че в тях хората стоят на 50 см един от друг и не е спазват никакви притовоепидемични мерки.

„Всички футболисти нямат някакви големи проблеми. Надявам се по-дребните болежки да са изчистени до утре и да сме в пълен комплект за мача с Локомотив (София). Този тим ми прави впечатление. Скокът от „Б“ в „А“ група не е лесен, имат добър точков актив“, каза Стоилов.

Той призна, че за Хосе Кордоба има оттговор от ФИФА и УЕФА, вече нямало казус и може да разчита на него.

„На този етап аз и футболистите нямаме големи притеснения от финансово естество. Знаех, че Левски изпитва финансови проблеми, но на мен и играчите не трябва да се отразява това нещо. Трябва да играем добре и да побеждаваме“, допълни Мъри.

„Единственото, което ме притеснява, е, че мач без публика не е мач. Трябва да се намери решение. Работят театри, кина, заведения, нощни клубове. Правилата са за всички. Не може да важат само за нас. Можеш да си на заведение, но не на стадион. На 40-хилядния „Васил Левски“ ще има 4000 души. Не може да се слагат забрани, за да се угоди на някакви хора. След като слагаме забрани от днес за утре, би трябвало да може да се отменят“, заяви още Станимир Стоилов.

“Рано е да даваме оценка 48 часа след конгреса. Наско Сираков изрази своето мнение. Аз съм си казал личното мнение. Сега от Борислав Михайлов и нас зависи да се случи нещо добро. Имаше конгрес и прозрачен избор – има проблем с мерките, базите, стадионите. Оттук нататък много неща зависят и от нас. Не беше лесен изборът. Видяхте, че има недоволство в работата на футбола. Трябва да се изчистят тези неща и да вървим заедно”, коментира Стоилов изминалия извънреден конгрес, след което се върна към предстоящия шампионатен мач на Левски.

“Левски има крещяща нужда от точки. Точковият актив не отива на името на Левски. Има двубои, които ги причесляваме в графата “задължителни”. В тях играхме добре, създадохме положения, но не спечелихме. Няма накъде да се отстъпва.

Когато Левски не е подкрепян от привържениците си, не играе на ниво. Сега не виждам причина да се дискриминира нашият отбор. Всеки един състезател иска да се покаже пред феновете. Наяли това е целта на футбола”, добави Мъри.


Видяно 39 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.