Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стоилов: Нямам намерение да оставям Левски

0
Станимир Стоилов
Снимка: Facebook

Станимир Стоилов обясни защо няма да напусне Левски и атакува съдиите за червения картон на Хосе Кордоба в Разград.

„Изявлението ми след мача с Лудогорец не е в афект, аз много пъти казах, че не съм се върнал в българския футбол, върнах се в Левски. Изказването ми на стълбичката беше, че е време май да напускам пак българския футбол, но Левски няма да напусна, най-вече защото привържениците не оставиха отбора и аз няма да го оставя. Аз нямам намерение да оставям Левски“, каза Стоилов.

„За съжаление, в мача с Лудогорец трябваше да коментираме футбол, бях изключително доволен от представянето на отбора. Искаме всички да го виждаме такъв. Не коментирам дали е победа или загуба, във футбола има много неща, които влияят някой път на резултата и на отбора, който наистина накара всички нас да се гордеем и да се радваме от играта. Но аз искам да кажа нещо за съдиите, не ги коментирам, но не разбрах, единственото нещо, което никой не може до ден-днешен да ми отговори, защо беше изгонен Хосе Кордоба. Това е вече в поредица от срещи. Съжалявам, че накрая си изпуснах нервите, въпреки че имаше доста провокативно поведение от достатъчно противници към моите футболисти, които наистина се опитваме да ги научим да се държат професионално и да бъдат играчи на Левски. За тях противник и съдия не съществуват, за тях съществува само добрата игра. И, естествено, да се борят за за промяната. Тъжно ми е, че ще бъда наказан и ще пропусна двубоя с ЦСКА“, допълни Стоилов.

Видяно 26 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.