Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стоилов: Левски вече има какво да губи

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори реди утрешния мач с малтийския Хамрун Спартанс. Срещата е реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, като „сините” взеха преднина с 1:0 в първия двубой.

“Ако сме уверени ще намерим пътя към вратата на противника, но е важно и как ще се отбраняваме. Мачът се явява възлов и трябва да го изиграем по най-добрия начин. Левски вече има какво да губи.

Впечатлен съм от комбинативността и дисциплината на противника и много зависи как ще се защитаваме“, каза Стоилов.

„Трябва да бъдем изключително внимателни с личните си очаквания и да мислим, че все едно започваме от 0:0. Ако тръгнем да браним преднината, може да бъде фатално. Ще ни трябва горещо сърце и хладен ум.

В последните години ние се превърнахме в аутсайдери в Европа и сега трябва да връщаме авторитета на Левски и България.

Относно отлагането на мачове – ако трябва, ще отложим цялото първенство само и само да стигнем групите“, завърши треньорът на Левски.


Видяно 26 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.