Стоилов: Искаме да върнем Левски на народа

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред утрешното домакинство на врачанския Ботев, но основната тема, която засегна, бе придобиването на клуба от страна на феновете.

Не искам да крием нищо. По-добре да има завършени неща, за да бъдем по-конкретни. Когато има нещо, ще го обявим в нашия сайт. Имаме интерес към много футболисти, които са свободни агенти, за да не плащаме трансферни суми. Сдружението на феновете трябва да бъде документално изпипано. Казах на феновете да питат, ако имат притеснения. Сдружението ще бъде на всички привърженици. Всеки да има право на глас за избор за президент. Това е по примера на някои от големите клубове в света, каза Стоилов.

Опитваме се да направим така, че Левски да се върне на народа и да осигурим част от финансирането на клуба. И Наско Сираков изрази подкрепа. Акциите ще се прехвърлят, когато се събере голяма масовост. Няма да бъде толкова бързо. По-важно е в момента клубът да бъде стабилизиран финансово. Българите гледаме малко по-повърхностно на нещата. Всеки от фен клубовете изказа своите аргументи, допълни Станимир Стоилов.

Видяно 23 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.