Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стоилов: Имахме 0 лева оферти, а сега отказваме милиони

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе доволен след победата с 2:0 над Арда (Кърджали). Адриан Краев и Марин Петков бяха точни за „сините“, а Ивелин Попов записа първи мач като титуляр.

 „Доволен съм как отборът влезе в мача. Контролирахме ситуацията и видях желание във футболистите. Продължаваме обаче да изпитваме затруднения в точността на завършващия удар. През второто полувреме се поотпуснахме, но нямаше ситуации пред нашата врата.

На фона на тежката седмица съм доволен от играта и физическото състояние. Всичко можем да решим с работа и търпение“, започна Стоилов.

С тези играчи ще работим до Нова година. Краев напредва, което ме радва. Тренира доста играта си с глава и напредва момчето. Работим с младите играчи и се опитваме да ги развиваме. Имаме изключително млад отбор“, продължи треньорът на Левски.

„Ивелин днес изглеждаше добре, не започна мача с Лудогорец и бе по-свеж от другите футболисти. Успяхме да съхраним и Георги Миланов. Към момента все още конкуренцията в Левски е крехка“.

„Декември имахме 0 лева оферти за някого, но нещата се подобриха оттогава и в момента отказваме оферти за милиони“, каза още Стоилов.


Видяно 19 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.