Стоилов бесен на играчите: Последно предупреждение

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе бесен на своите играчи въпреки победата с 3:1 над македонския Академия (Пандев) в контрола. Специалистът, че е крайно разочарован от състезателите си за някои от тях това е последно предупреждение.

“Няма да търпя играчи, които не се борят и не тичат достатъчно. За някои това е последно предупреждение за по-сериозно отношение към конторлите. Не ме интересува дали е българин, чужденец или национал. Повече в този ритъм няма да се играе за Левски, приключват им сладките сънища“, каза ядосаният Стоилов.

„Виждам несериозно отношение към играта в защита. Играчите имат индивидуални качества, но не и динамика. Трябва да променим положението, в което се намираме. Трябва повече характер и себераздаване. Левски може след два мача да тръгне в неправилна посока. Ако футболистите мислят, че ще дойде първенството и след два мача ще се продадат – няма да стане. Този цирк на самозадоволеност съм го гледал“, продължи „синият“ наставник.

„Някои много бързо станаха звезди и любимци, а аз искам отборът да е звезда. Трябва да сме в много добра кондиция и динамика, няма да стане само с класа и майсторство. Ако трябва ще играя само с юноши, които да тичат по 90 минути. Тук съм, за да им казвам истината, а не да ги заблуждавам. Предпочитам да ме мразят, но трофеите да пристигат на “Герена”. Не сме тук да се прегръщаме и целуваме“, каза още Стоилов.


Видяно 11 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.