Стойчо: Очаквам да победим Левски

0
Стойчо Младенов
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА е оптимист за крайния изход от Вечното дерби. Стойчо Младенов има право на това, тъй като неведнъж е показвал, че знае как да побеждава Левски.

„Очакванията са ясни. Преди всичко да стане един добър мач, както от наша страна, така и от страна на Левски. Очакванията са да надделеем, да победим. Това са очакванията. Между тези два отбора никога не е имало фаворит, защото историята показва, че отборът в по-слабо състояние много пъти е побеждавал“, каза Стойчо.

„Да, иска ни се да победим Левски, затова ще работим. Никога не може да се твърди за единия отбор, че е слаб. Няма такова нещо. И двата отбора ще се стремят да покажат най-доброто. Много пъти говорим за подценяване, не знам защо, футболът е професия, сериозността от тренировъчния процес трябва да се пренесе и на мача. Да, напрежението е друго, грешката има друга стойност, няма място за подценяване“, заяви още Стойчо Младенов.

Видяно 11 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.