Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стойчо Младенов: Пресконференцията на Илич ме удари в сърцето

0
Стойчо Младенов
Снимка: lap.bg

Стойчо Младенов е много огорчен след пресконференцията на новия треньор на ЦСКА Саша Илич. При представянето си сърбинът сподели, че е бил потърсен за поста още през февруари.

„Когато си тръгнах от стадион „Българска армия“, казах, че завинаги ще подкрепям моя ЦСКА. За съжаление вчерашната пресконференция на новия треньор ме удари направо в сърцето. Още през февруари ЦСКА започнал преговори с него. Това са думи на Саша Илич“, започна Младенов. 

„Февруари?! Та ние тогава започвахме атака за титлата или поне аз така си мислех. Още тогава бъдещето ми е било решено, въпреки резултатите на отбора. Днес се чувствам повече от обиден – не на ЦСКА, а на Гриша Ганчев. Когато на 20 декември победихме Лудогорец и бяхме на две точки от първото място, бях сигурен, че ние ще сме шампиони.“

Стойчо сподели тревожни мисли на шефа, според които шампопнатът не е бил на всяка цена. 

„По-късно чух от разговор с Гриша Ганчев, че титлата не е важна на всяка цена и да не се големя толкова много, че можем да станем шампиони. Е, за мен титлата на ЦСКА е на всяка цена. Така са ме учили и възпитавали. Тя е на всяка цена и за всеки фен на отбора“, добави Екзекутора на Ливърпул. 

Видяно 29 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.