Стоичков прогнозира финалистите на ЕВРО 2020

0
Христо Стоичков
Снимка: Lap.bg

Легендата на ЦСКА и Барселона Христо Стоичков направи смела прогноза за провеждащото се в момента Европейско първенство по футбол. Според легендарната осмица на българския футбол Англия и Италия ще се срещнат в закриващия сблъсък на ЕВРО 2020.

Финалният сблъсък ще се проведе в Лондон на ст. „Уембли“, а ако прогнозата на „Модерния ляв“ се окаже вяра, то „Трите лъва“ ще могат да разчитат на солидно домакинско предимство.

“Страхотно европейско! Групата на смъртта се превърна в групата на губещите! Трудно е да се прогнозира, но днес моят финал е Италия – Англия”, написа Стоичков в социалните мрежи след последния 1/8-финал. 

„Скуадрата“ играе 1/4-финаол срещу другия голям фаворит за трофея Белгия. Мачът ще се проведе на 2-ри юли (петък) в Мюнхен, Германия. Победителят от тази двойка ще се изправи на 1/2-финал срещу швейцарци или испанци. В другия поток положението пък е следното. Англичаните трябва да преодолеят Украйна, а на 1/2-финал ще ги чака някой измежду отборите на Чехия и Дания.

Видяно 42 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.