Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стоичков посочи фаворитите си за световното

0
Христо Стоичков
Снимка: lap.bg

Христо Стоичков смята, че Бразилия и Аржентина са основни фаворити за спечелване на световната титла в Катар, но очаква и силна конкуренция от водещите европейски отбори. Мондиалът тази година ще се състои в нетрадиционно време през ноември и декември, което също се окаже своето влияние, смята носителят на Златната топка за 1994 година.

Много са отборите, които са фаворити да станат световни шампиони. Естествено, Бразилия и Аржентина са двата отбора, които играят най-добър футбол, но от Европа не изключвам Испания, Германия, Франция, Белгия, Дания. Ще бъде голяма битка, допълни Камата.

За първи път ще се играе Мондиал по това време на годината, което е ново за футболисти и треньори, защото сега вървят националните първенства, те ще трябва да се спрат, подготовката и нагласата е съвсем друга. Но това е съдбата на футболиста – трябва да бъде подготвен и готов да изиграе седем мач и да вдигне купата на световен шампион, каза още Стоичков.

Видяно 12 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.