Стоичков: Честито, Старши. Честито, Италия

0
Христо Стоичков
Снимка: Facebook

Христо Стоичков използва днешния ден, за да отправи специални пожелания към футболни хора, които безкрайно обича и уважава.

Той честити рождения ден на Димитър Пенев, който днес навършва 76 години. Пенев е бил треньор на Камата в ЦСКА и националния отбор, когато държавният тим стана четвърти на Световното в САЩ през 1994 година и спечели бронзовите медали.

Да си жив и здрав, Старши. Без теб нямаше да има „Парк де Пренс“ и САЩ ’94. И ние нямаше да сме тези, които ни направи. Завинаги треньор №1 на XX век, написа Христо Стоичков в личния си профил във фейсбук.

Пак там, той честити и Европейската титла на Италия и по-специално на трима „адзури“, които са негови приятели.

Честито на моито приятели Манчини, Виали и Ломбардо. Заслужени европейски шампиони. През 1992-ра аз и Барселона се радвахме на Шампионската лига срещу тях. Днес братски ги прегръщам за титлата им. Двата най-добри отбора бяха на финала на едно страхотно първенство, пише Стоичков.

Видяно 40 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.