Стоичков: Цесекар съм и желая успех на моя отбор в дербито

0
Христо Стоичков
Снимка: lap.bg

Христо Стоичков за пореден път даде кураж на ЦСКА преди важен мач. Той направи това в София, където ще остане няколко дни. „Аз съм цесекар и желая успех на моя отбор в дербито с Левски. Надявам се да се получи хубав двубой, ще го коментираме, когато свърши“, заяви Стоичков.

Най-успешният български футболист се прибра в България заради промоцията на най-новата си книга. Тя е посветена на децата, които ще научат от творбата как Стоичков тръгна от улиците на Пловдив и покори Футболния Олимп.

По време на представянето на книгата на Националния стадион „Васил Левски“ Стоичков показа и „Златната топка“, която спечели през 1994 година.

Мечтая един ден да видя сред Вас герои на България, които да задминат успеха ни от 1994 година на Световното в САЩ, каза Христо Стоичков на дошлите малчугани и после повече от два часа раздаваше автографи.

Видяно 12 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.