Стилиян: Стъпки напред сме пред БФС

0
Стилиян Петров
Снимка: lap.bg

Бившият капитан на националния отбор по футбол на България Стилиян Петров отново нападна ръководството на БФС. Стилиян е част от екипа на кандидат президента на БФС Димитър Бербатов.

„Жалкото и тъжното е, че когато растяхме и се формирахме като футболисти, ние имахме за идоли българи –  Йордан Лечков, Емил Костадинов, Борислав Михайлов и много други. Но споменавам тези имена, защото това са хората, които в момента са част от БФС. За съжаление те забравиха много отдавна колко важно е за младите ни футболисти да имат за идоли българи. С техните действия, начин на работа и най-вече комуникация, показват, че са стигнали дъното, което е болезнено не само за нас, а за всички, които милеят за българския спорт“, заяви Петров.

„Разбира се, че ако имаше балотаж, щяхме да го спечелим. Те очакваха, че ще стане като предишните конгреси и ще бият със 150-200 гласа. Взеха много умно решение – да протакват и да проточват. Те знаеха, че ако имаше балотаж, приключваха още тогава. Те никога се се бяха изправяли срещу такъв екип, който беше подготвен и е готов да води борбата докрай в името на обещанията и ангажиментите, които е дал пред клубовете. Няма какво да ни откаже. Знаехме какво да очакваме. Ние сме няколко стъпки напред пред БФС и това, което правим, се вижда от клубовете. Въпрос на време. Те дадоха обещания, но месец след конгреса нищо не е спазено. Ние няма да работим като тях – с обяди, с даване на анцузи, топки и мрежи. Това е най-нормалното нещо и не бива да се приеме като актив, а те се бият в гърдите с това“, каза още Стилиян Петров.

Видяно 31 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.