Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стефанов: Ако играем така, няма кой да ни победи

0
Илиян Стефанов
Снимка: lap.bg

Илиян Стефанов за втори пореден мач вкара гол на ЦСКА. Футболистът на Левски се разписа при победата на „сините“ с 2:0 в днешното издание на Вечното дерби. Ето какво сподели след края на сблъсъка:

„Много добра отборна игра. Всеки, който влезе. Заслугата е за всичките. Цялата работа е за отбора. Показахме по-голяма увереност дори в началото, въпреки че не успяхме да вкараме. Главно беше увереност и бяхме по-добрият отбор“, сподели Стефанов.

„Ами… гол. Емоцията е невероятна, старая се винаги, когато съм вътре да давам най-доброто от себе си и на тренировките, и на мачове. Просто си върша работата.“

„Обичам конкуренцията, не ме плаши, само ме мотивира. Миналият мач сами го загубихме, не ни победи противникът. Ако излизаме с този манталитет, няма отбор, който може да ни победи“, добави Стефанов.


Видяно 5 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.