Станимир Стоилов: Трябва да вдигаме ритъма и нивото на игра

0
станимир стоилов левски
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че е видял промяна в положителна насока след победата на „сините“ над Локомотив София с 2:1.

„С оглед на тежкото време мога дакажа, че има промяна къмположително. Все още не контролираме топката така, както ми се иска, но видях агресия, което е добре“, заяви след мача „Мъри“.

„Има промяна и се надявам да продължим да работим в този стил. Трябва да вдигаме ритъма на игра, защото и в първенството, и в Лигата на конференциите мачовете ще са с друг заряд“, допълни Стоилов.

„Без значение дали сме готови или не, Левски трябва да започне по най-добрия начин първенството. Трябва да забравим миналата кампания и да съсредоточим всички сили към следващата. Ще съм спокоен, когато започнем да играем на нивото на нашите възможности“, каза още наставникът на Левски.Видяно 11 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.