Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Станимир Стоилов преди Лудогорец: Надявам се да не се стига до дузпи

0
станимир стоилов левски
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде официална пресконференция преди утрешния мач на неговия тим за Суперкуапта ан България срещу Лудогорец.

„„Това е един добър мач, в който може да се види футболен спектакъл. През миналата година имахме четири мача, които бяха изключително емоционални. Те имаха два добри мача срещу нас и ние имахме два добри срещу тях. Наясно сме със силата на нашия противник. Наясно сме, че са хегемон. За мен е важно ние как ще играем в предстоящия мач“, сподели Стоилов.

„И двата отбора няма какво да губят. Разбира се, отборът, който има да печели е Левски, защото Лудогорец е спечелил много трофеи през последните години. И двата отбора спечелиха това, което трябваше през миналия сезон“, добави наставникът на „сините“.

„По принцип смятам, че дузпите се оказаха несилна страна в нашите действия. Доста наказателни удари пропуснахме. Не мисля да обръщаме кой знае какво внимание, но трябва да се подобряваме в този аспект. С една тренировка нещата няма да се променят. Това е един от компонентите, в който трябва да започнем да работим, защото имаме проблеми в тази насока. Надявам се мачът да не стига до дузпи, защото не сме особено силни в този аспект. Не е толкова сложно да изпълняваш дузпи, трябва повече концентрация и увереност. Правилно е, че няма продължения.“

„В Лудогорец изобилстват качествените и добри играчи, за което клубът заслужава похвали за свършената си работа. Ако искаме да спечелим, ще ни трябва съвкупност от много качества“, каза Стоилов.

Видяно 13 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.